•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

12 days of terror (2005)

Kada se spomene morski pas, posebno velika belu ajkula sa ogromnim rasponom vilice, i plivače na sunčanim plažama, prva asocijacija je klasični horor "Ajkula" zbog koga mnogi, kada se pojavio u bioskopima, nisu ulazili u more. Baš kao u "Ajkuli", u "12 dana terora" ne nedostaje zastrašujućih scena od kojih će vam se slediti krv u žilama, a more će odednom postati hladnije i odbojnije...

Godina 1916. pamti se po rekordnim vrućinama i po raznim epidemijama koje su harale. Međutim, oni koji su se slučajno našli na plažama New Jerseya bili su izloženi još većoj opasnosti - morskom psu koji je razvio izuzetnu sposobnost da na daleko nanjuši čoveka i potom ga raskomada. Svoj krvavi pohod započeo je prvog jula, a trajao je punih dvanaest dana. Ubio je četiri čoveka i teško ranio petog. Slučaj istražuje obalni spasilac Alex, kome u početku niko ne veruje kakva neman preti iz dubina.

Teme o opasnim morskim čudovištima će uvek biti zanimljive i režiserima a publici i tako i ovaj film možemo smatrati još jednim u nizu. Film nije loš, čak se može reći i da je zabavan, ako takav film i može biti takav, tako da verujemo da će te uživati u njemu.

Žanr:drama, horor, triler
Godina:2005
Reziser:Jack Sholder
Scenario:Richard Fernicola, Jeffrey Reiner
Uloge:Colin Egglesfield, Mark Dexter, Jenna Harrison
Uzrast:PG-13
Studio:Discovery Channel, Orly Adelson Productions
Zemlja:Južna Afrika
Jezik:Engleski
Trajanje:86 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila