•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sahara (2005)

Nakon što pronađe jedinstven novčić povezan s istorijskom legendom, vrhunski istraživač Dirk Pitt upustiće se u avanturu života - lov za blagom kroz neke od najopasnijih predela zapadne Afrike...

U potrazi za davno izgubljenim ratnim brodom iz građanskog rata s tajnim teretom, koga lokalno stanovništvo naziva "Brodom smrti", Dirk i njegov duhoviti pomoćnik Al Giordino upoznaju dr. Evu Rojas, prelepu i genijalnu doktorku koja veruje da je tajanstveno blago povezano s puno većim problemom koji predstavlja pretnju celom svijetu.

U potrazi za brodom, za koga niko i ne veruje da postoji, Dirk, Al i Eva moraju se uzdati u svoju domišljatost i hrabrost ne bi li uspeli da nadmudre opasne vojskovođe, preživeti u opasnoj zemlji i na kraju razrešiti tajnu.

Film je trostruko nominovan za nagradu Teen Choice, a osvojio je nagardu IFTA 2005. godine.

Uzbudljiva akcija, egzotični predeli Afrike i dobra glumačka ekipa prikovaće vas uz ekran do samog razrešenja misterije i kraja filma.

Žanr:akcija, avantura, komedija
Godina:2005
Reziser:Breck Eisner
Scenario:Clive Cussler, Thomas Dean Donnelly
Uloge:Matthew McConaughey, Penélope Cruz, Steve Zahn
Uzrast:PG-13
Award:dve nagrade i 4 nominacija
Box office:68.6M USD
Studio:Paramount Pictures
Zemlja:UK
Website:sahara.filmz.ru
Jezik:Engleski
Trajanje:124 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu