•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Priča o Ani Frank uskoro u animiranoj verziji

Kako prenosi britanski Guardian, Fondacija Ane Frank odobrila je adaptaciju dnevnika koji je Ana pisala dok se njena porodica u tajnom skloništu skrivala od pogrona Jevreja za vreme Drugog svetskog rata u animirani film za decu.

"Doneti dnevnik Ane Frank na veliko platno fantastična je prilika i izazov", kazao je Folman.

"Postoji stvarna potreba za novim umetničkim materijalima kako bi se još generacijama sačuvalo sećanje na nju", napomenuo je režiser, koji će za film napisati i scenario. Projekt bi trebao krenuti u produkciju krajem 2014.

Folmanov film "The Congress", futuristička satira Hollywooda, prošli je vikend dobio nagradu Evropske filmske akademije za najbolji animirani film.

Njegov najpoznatiji film je "Waltz with Bashir" iz 2008., koji je nagrađen brojnim nagradama te je nominiran za Oscara za najbolji strani film. Reč je o animiranom dokumentarcu u kome režiser istražuje vlastita izgubljena sećanja na iskustva kada je bio mladi izraelski vojnik u ratu s Libanonom 1982.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...