•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Wedding Singer (1998)

‘Svadbeni pevač’ je nalik putovanju u osamdesete: kičasta i neobuzdana posveta mnogim nezaboravnim muzičkim hitovima, od Boya Georgea, pa sve do Billyja Idola. U svojoj osnovi ovo je ipak klasična romantična komedija puna nesporazuma, posebnih trenutaka i emotivnih tenzija. Drew Barrymore se sjajno snalazi u svetu romantičnih komedija, a Adam Sandler pokazao se odličnom komičnom distrakcijom i pravom osobom za ulogu romantičnog gubitnika.

Robbie Hart srećan je kao pevač na venčanjima. Pred njim je i vlastito venčanje s dugogodišnjom devojkom Lindom. Međutim, na sam dan venčanja Linda odustane nezadovoljna što Robbie nije dovoljno ambiciozan da bi napravio pravu karijeru pevačke zvezde. Razočaran, Robbie utehu pronalazi u druženju sa simpatičnom Julijom, novom djevojkom koja počinje raditi u restoranu u kome on peva. I Julia je pred udajom za bogatog, ali uobraženog Glenna koji ju osim svega i vara.

Tokom priprema za Julijino venčanje Robbie i ona se zaljube jedno u drugo, ali ih mnoštvo nesporazuma još neko vreme sprečava da priznaju svoja prava osećanja...

Film je režirao Frank Coraci, koji je svoj talent i privrženost komedijama nastavio promovisati i u kasnijim naslovima, poput "Vodonoše" i "Puta oko sveta u 80 dana". Sa mnoštvom nominacija i nagrada "Svadbeni pevač" je delo koje zaista ne smeju propustiti ne samo ljubitelji romantičnih komedija, već i svi pravi zaljubljenici u filmsku umetnost!

Žanr:komedija, romansa
Godina:1998
Reziser:Frank Coraci
Scenario:Tim Herlihy
Uloge:Adam Sandler, Drew Barrymore, Christine Taylor
Uzrast:PG-13
Award:5 nagrada i 7 nominacija
Studio:Juno Pix, New Line Cinema, Robert Simonds Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu