•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Evo kako Kameron Dijaz izgleda bez šminke

Popularna holivudska glumica Kameron Dijaz objavila je svoju fotografiju bez šminke na Instagramu o kojoj bruji Internet.

Poznata je po ulogama u brojnim hit filmovima kao što su "The Mask" i "Charlie's Angels", ali je 41-ogodišnja glumica kazala da je momenat na koji je najviše ponosna onaj kada je dobila prvu kopiju svoje nove knjige "The Body Book". Dijazova je momenat radosti podelila sa fanovima tako što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj drži knjigu priljubljenu uz svoje srce dok se smeši ka kameri, a tokom poziranja na licu nije nosila šminku, samo izraz ponosa i sreće.

"Ovo je jedan od trenutaka na koje sam najponosnija. Objavila sam knjigu koju sam napisala za vas i vaše telo. Ponosna sam što mogu da je podelim sa vama", napisala je Kameron koja već godinama promoviše zdrav način života.

Po izvoru bliskom glumici, Dijazova se neće zaustaviti na knjizi, već ima u planu posete srednjim školama gde će sa tinejdžerima pričati o zdravoj ishrani.

"Sve se za nju promenilo od kad joj je preminuo otac. Tada je Kameron shvatila šta je bitno i počela više da misli na svoje zdravlje", kazao je izvor za "Daily Mail".

Glumica trenutno radi na filmu "Annie", rimejku istoimenog ostvarenja iz 1928.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila