•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Blended (2014) - uskoro

Nakon katastrofalnog sastanka na slepo, samohrani roditelji Lauren i Jim se slažu u jednoj stvari: ne žele više nikada da vide jedno drugo. Međutim, nakon što se oboje odvojeno prijave za odmor sa decom, prinuđeni su provoditi zajedno vreme u afričkom safari resortu.

Romantična komedija „Blended“ u bioskope dolazi 23. maja 2014. godine iz studija Warner Bros. Pictures. Režiju filma potpisuje Frank Coraci, a uloge tumače Adam Sandler, Drew Barrymore, Joel McHale, Wendi McLendon-Covey, Kevin Nealon, Jessica Lowe, Terry Crews, Dan Patrick, Bella Thorne, Emma Fuhrmann, Alyvia Alyn Lynd, Kyle Red Silverstein i Braxton Beckham.

Radi se o trećoj saradnji između Adama Sandlera i Drew Barrymore, nakon filmova „50 First Dates“ i „The Wedding Singer“.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...