•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Enchanted (2007)

Priča filma 'Enchanted' prati prelepu princezu Giselle koju je zla kraljica proterala iz njene čarobne, raspevane i animirane domovine. Ona se tada iznenada nađe u gruboj stvarnosti na ulicama savremenog Manhattana. Šokirana svojom čudnom novom okolinom, koja ne funkcioniše prema pravilima „srećni do kraja života“, Giselle je izgubljena u haotičnom svetu kome je očajnički potrebno malo čarolije.

Kada se Giselle počinje da zaljubljuje u advokata za razvode, punog šarmantnih mana, koji joj je priskočio u pomoć, iako je već verena za savršenog princa iz bajke, ona se mora zapitati: može li bajkovit pogled na ljubav preživeti u stvarnom svetu?

Klasična Disneyeva animirana bajka pretočena u modernu romantičnu komediju. Izvrstna gluma dvoje glavnih glumaca i doza Disneyeve magije će vas sigurno ostaviti začarane. Uživajte u filmu, uvek može biti srećnog kraja.

Žanr:komedija, porodični, fantazija
Godina:2007
Reziser:Kevin Lima
Scenario:Bill Kelly
Uloge:Amy Adams, Susan Sarandon, James Marsden
Uzrast:PG
Award:Nominovan ya 3 Oscara, 8 nagrada i 26 nominacija
Box office:127.7M USD
Studio:Walt Disney Pictures, Josephson Entertainment, Andalasia Productions
Zemlja:United States
Website:disneyxd.disney.rs
Jezik:Engleski
Trajanje:107 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...