•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stavili sliku Brada Pitta da bi privukli gledaoce

U filmu "12 years a slave" glavnu ulogu čoveka kojeg na prevaru prodaju u ropstvo igra britanski glumac afričkog porekla Chiwetel Ejiofor. Iako je on, neosporno, glavni lik i glumac, Italijani su odlučili da na plakat ipak stave ogromnu sliku Brada Pitta.

Pitt, inače, ima malu ulogu u filmu, pa se samo može pretpostaviti da su Italijani mislili da će njegova slika automatski biti privlačnija publici nego slika relativno nepoznatog glavnog glumca.

Međutim, to što su belcu dali prednost iako ima malu ulogu, izazvalo je na društvenim mrežama pravu lavinu komentara.

"Ovo je zaista rasistički. Brad Pitt nije protagonista, ne mogu da verujem", napisala je devojka koja je na Tumblr i Twitter postavila fotografiju postera za film.

Film "12 years a slave" dobio je odlične ocene kritičara, i nominovan je za Zlatni globus u kategoriji najboljeg filma.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...