•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Top pet snimaka seksa poznatih i slavnih

Interes medija i javnosti za privatnim životima poznatih i slavnih ne prestaje. Posebno je zanimljivo ako je reč o seksu, odnosno nečemu što nije trebalo procuriti u javnost.

Na stranici femalefirst.co.uk sastavljena je lista top pet snimaka seksa poznatih i slavnih. Iako se to dogodilo u prošlosti, reč je o pričama koje će ih proganjati čitav život, pogotovo zato što se nakon toga u njihovim životima puno toga promenilo.

Rob Lowe
Glumačka karijera Roba Lowea bila je u opasnosti nakon što je 1988. godine u javnost procurio snimak seksa njega i još dve žene, od kojih je jedna bila maloletna.

Pamela Anderson i Tommy Lee
Snimak seksa Pamele Anderson i Tommyja Leeja procurila je 1998. godine, i izazvala veliki interes medija i javnosti. Na snimci par ima seks na medenom mesecu.

Paris Hilton i Rick Saloman
Nakon što je u javnost procurio snimak seksa Paris Hilton i Ricka Salomana, popularnost Paris Hilton naglo je porasla. U njenom slučaju ovaj je skandal je bio veliki doprinos njenoj bezrazložnoj slavi.

Colin Farrell i Nicole Narain
Reč je o snimku koja traje 13 minuta, a Colin Farrell je pokušao da sprečiti da se za to sazna. Za objavu snimka na internetu pobrinula se Nicole Narain.

Kim Kardashian i Ray J
Iako je, kad je snimak procurio, to bilo veliko poniženje za reality zvezdu Kim Kardashian, upravo ju je taj događaj lansirao u zvezdanu orbitu. Tužila je Vivid Entertainment i zaradila, a na račun toga zarađuje i dan-danas.

Tulisa
Snimak je procurio zahvaljujući Tulisinom bivšem dečku, a na snimku je jedan vrlo intiman trenutak – Tulisa ga oralno zadovoljava!

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...