•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ong Bak 2 (2008)

Nekada davno na Tajlandu, dečaku iz plemićke porodice, osvajači ubiju roditelje, a sam zamalo izbegne smrt. Prihvataju ga pripadnici velike pobunjeničke grupe čije se skrovište nalazi usred prašume, pa Tien uz njih uči kako lopovske tako i borilačke veštine, koje oni koriste u borbi protiv lokalnih moćnika, a kad odraste postaje vođa grupe. Ali, jednog dana saznaje da se traže takmičari za turnir na kome će najbolji biti izabrani za elitne vojnike u službi čoveka koji je ubio njegove roditelje. Došlo je vreme za osvetu!

Kritike posebno hvale realističnost i hladnokrvnost borbi, što i nije daleko od prave istine – režiser i glavni glumac Tony Jaa je sve scene izveo sam, bez ikakve pomoći dublera, kaskadera ili kompjuterskih ušminkavanja. Takođe, kroz celi je film takođe provučena i komična nota koju neki upoređuju sa tradicijom Jackiea Chana.

Žanr:akcija
Godina:2008
Reziser:Tony Jaa, Panna Rittikrai
Scenario:Tony Jaa, Panna Rittikrai
Uloge:Tony Jaa, Sarunyu Wongkrachang, Sorapong Chatree
Uzrast:R
Award:1 nagrada i 7 nominacija
Studio:Sahamongkol Film International, Iyara Films
Zemlja:Thailand
Website:www.ongbaktwo.com
Jezik:Thai
Trajanje:98 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...