•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

CJ7 (Cheung Gong 7 hou) (2008)

Reditelj filmova „Shaolin Soccer“ i „Kung Fu Hustle“ Stephen Chow vraća se na veliko platno ovom naučno-fantastičnom komedijom o samohranom ocu čija će potraga za savršenom igračkom rezultovati neobičnim ishodom.

Ti (Chow) siromašni je građevinar koji se ubija od posla kako bi osigurao svom malom sinu Dickyju (Xu Jiao) školovanje u skupoj privatnoj školi. Iako Ti čini sve što je u njegovoj moći kako bi pružio sinu stvari koje on nikada nije imao, Dicky se i dalje oseća poput razrednoga rugla zbog poderane odeće koju nosi i modernih igračaka koje nema. Dok se ostali učenici iz Dickyjevog razreda igraju najmodernijim i najskupljim igračkama, Dicky dobija igračke sa lokalnog đubrišta, pa nije ni čudo da se ne uklapa među njih.

Jednog dana, preturajući po đubretu u potrazi za novom igračkom, Ti pronalazi misteriozni predmet i odmah ga odnosi Dickyju. Iako se u početku "CJ7" čini poput neobičnoga, neidentifikovanog predmeta, od trenutka kada se Dicky počne igrati njime, on postaje mnogo više od toga. Ovde nije reč o običnoj igrački akcione figure, nego je reč o živom "kućnom ljubimcu" koji ima neobične moći.

Nakon što shvati da bi se upravo pomoću te nove igračke mogao uklopiti među zahtevne učenike iz razreda, Dicky ponese „CJ7“ sa sobom u školu da ga pokaže i zabavi se njime. Ali zabava je za „CJ7“ nešto sasvim drugo i nedugo nakon njegovog pojavljivanja situacija u školi izmakne kontroli.

Žanr:komedija, drama, porodični
Godina:2008
Reziser:Stephen Chow
Scenario:Stephen Chow, Vincent Kok
Uloge:Stephen Chow, Kitty Zhang Yuqi, Jiao Xu
Uzrast:PG
Award:3 nagrade i 7 nominacija
Studio:Columbia Pictures Film Production Asia, Beijing Film Studio, China Film Group
Zemlja:Hong Kong
Website:www.sonyclassics.com/cj7
Jezik:Kantoneze
Trajanje:86 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...