•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Di Kaprio na meti kritika zbog novog filma

Holivudski glumac Leonardo di Kaprio se zbog svog novog filma našao na udaru kritika.

Naime, pošto su glumca optužili da njegov najnoviji film "The Wolf of Wall Street", promoviše loše ponašanje Leonardo je morao da se odbrani.

Glumac se našao se na udaru kritičara zbog svoje nove uloge u filmu "The Wolf of Wall Street", a povodom toga Leonardo je rekao da film nije imao nameru da pošalje pogrešnu poruku u kojoj se veličaju prevare na berzi i drogiranje.

"Ako pogledate film do kraja, biće vam jasno šta zapravo govorimo o tim ljudima. Film ne veliča takvo ponašanje već ga osuđuje", objasnio je glumac.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....