•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Timberlake i Jessica Biel pred razvodom?

Neimenovani izvor ispričao je časopisu OK! kako su se pevač i glumica svađali kojim putem otići iz hotela u kojem su nedavno bili.

- Ispred hotela je bilo mnoštvo obožavatelja koji su vrištali i čekali priliku da dobiju autogram i fotografiraju se s zvezdama. Ipak, Jessica je pred svima napala Justina i objašnjavala mu da su morali izaći na prednja vrata kako bi ljudi videli da su sretni zajedno – rekao je.

Ipak, ta svađica časopisu nije bila dovoljna da bi razveli Justina Timberlakea (32) i Jessicu Biel (31) pa su napisali i kako je glumica uverena da ju pevač vara.

- Iako Justin tvrdi da ju nije prevario, ona je jako sumnjičava i želi skupiti dokaze za njegovu eventualnu preljubu kako bi to mogla iskoristiti na sudu ukoliko dođe do razvoda – otkrio je časopisu dobro obavešten izvor.

Osim njegove navodne preljube, OK! navodi kako im probleme u vezi čini i to što Justin sada ne želi da radi na bebi, već je svu svoju energiju preusmerio na karijeru. Uz to navode i kako je par zbog njegovog pretrpanog rasporeda jako retko zajedno. Par se venčao 2012. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu