•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert Dauni Džunior traži posao Mel Gibsonu

Zbog svog izuzetno neugodnog temperamenta, Mel Gibson više nije toliko poželjan glumac u Holivudu, a u pokušaju da to ispravi, i konačno pronađe jaču ulogu za sebe, Oskarovac se obratio svom prijatelju Robertu Dauniju Džunioru.

Dauni i Gibson su u prošlosti snimili i film zajedno "Air America" koji je doživeo globalni uspeh, a zvezda filma "Ajronmen" se sada trudi da obezbedi svom prijatelju ulogu u sledećem nastavku "Osvetnika".

Robert Dauni Džunior je navodno potpisao četvorogodišnji ugovor sa Marvelom, i obavezao se za dva naredna nastavka ove franšize, a pored Gibsona, on pokušava da u ovu produkcijsku kuću uvede i Džodi Foster.

"Dauni želi da se oduži Gibsonu i Džodi za svu podršku koju su mu pružili tokom njegovog početaka, a ovo je pravi način za to.", kazao je jedan od izvora bliskih glumcu.

Ovo nije prvi put da je u centar javnosti došlo prijateljstvo između Roberta i Mela, naime, Džunior je u više navrata javno govorio da mu je Gibson pomogao da se vrati u glumu 2003. godine, kada je i finansijski pomogao da se snimi film "Raspevani detektiv", u kome je Džunior imao glavnu ulogu.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...