•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

I Joaquin Phoenix u filmu 'Batman vs. Superman'?

Od trenutka kad je objavljena vest kako će se raditi nastavak filma o Supermanu počela su nagađanja ko bi se mogao naći u ulozi njegovog najvećeg neprijatelja - Lexa Luthora.

Internetom su se proširile glasine o angažmanu Joaquina Phoenixa na budućem filmu Warner Brosa, uz nagađanja o kojoj bi se ulozi moglo raditi. Variety je iz pouzdanih izvora saznao kako je Joaquin Phoenix u pregovorima za vrlo važnu ulogu u filmu Zacka Snydera koji će biti svojevrsni nastavak ovogodišnjeg hita Čovek od čelika.

Za sada možemo samo nagađati kako bi se moglo raditi o ulozi Supermanovog velikog neprijatelja Lexa Luthora. Ali trenutno se radi samo o glasinama jer čak i ako Warner Bros želi Phoenixa za ulogu to ne znači da će je ovaj i prihvatiti. Phoenix je do sada dosta uspešno izbegavao uloge u blockbusterima i akcionim filmovima i navodno je već pre odbio ulogu Jokera u Vitezu tame i Brucea Bannera u Osvetnicima tako da ne bi previše iznenadila vest da nije zainteresovan.

Međutim, ukoliko pristane pridružiće se Henryju Cavillu, Benu Afflecku, Gal Gadot, Diane Lane i Lawrence Fishburnu koji su već poznati deo glumačke ekipe.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....