•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sprema se 'Sin City' serija?

Dok se išćekuje nastavak filma 'Sin City - A Dame to Die For´ 22.8.2014. šef The Weinsten Companya Bob Weinstein je izjavio The New York Timesu kako se razmišlja o produciranju Sin City TV serije.

“Bob Weinstein, intervuiran odvojeno od njegovog brata, nam je rekao kako razvija originalne projekte koji će ići pod njegovim brandom Dimension, koji je prvenstveno orijentisan na akciju i horore, zajedno sa par serija baziranim na filmovima koje je već producirao. Sada producira pilot za seriju baziranu na filmovima “Vrisak” za MTV, i razvija novu mini seriju sa Frankom Darabontom baziranoj na Dimensionovoj verziji “Magle” Stephena Kinga.

Weinsten je rekao da se nada kratkom periodu između releasea nastavka Sin Citya u avgustu, “Sin City: A Dame to Kill For” koji režiraju Frank Miller i Robert Eodriguez, i TV serije Sim City istih redatelja.”

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu