•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Meryl Streep želi da joj Katie Holmes bude snaja

Holivudska glumica Meryl Streep je izjavila kako bi volela da joj glumica Katie Holmes bude snaja.

Glumice su se jako zbližile na snimanju filma “Giver”. Katie Holmes se jednom prilikom na pauzi u snimanju požalila kako bi volela da nađe muškarca, odnosno, da je spremna za novu romansu.

Ova vest kao da je obradovala Meryl Streep jer je ona rekla kako ima savršenog muškarca za nju, njenog sina pevača i glumca Henryja Wolfea Gummera.

Ova vest nije promakla medijima, pa je izvor blizak magazinu “Grazia” već objavio kako su Katie i Henry razmenili nekoliko poruka i kako uveliko planiraju susret.

“Meryl zna da bi oni mogli biti lep par. Oboje imaju dosta zajedničkih osobina, a tako bi Henry ujedno bio bliži svojoj majci” navodi izvor blizak magazinu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....