•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hamish Hamilton će režirati dodelu Oscara

Producenti Craig Zadan i Neil Meron objavili su članove svog tima koji će raditi svečanost dodele nagrade Oscar američke Akademije filmskih umetnosti i nauke.

Hamish Hamilton, reditelj 82. dodele (2010) ponovno je odabran za režiranje spektakla. Hamilton će takođe režirati i skorašnji šou u poluvremenu Super Bowla na kojemu će nastupiti Bruno Mars i Red Hot Chili Peppers.

Kristin Gore (Futurama, Saturday Night Live), Amy Ozols (Late Night with Jimmy Fallon) i Jon Macks (The Tonight Show with Jay Leno) deo su scenarističkog tima, zajedno sa scenaristima koje je dovela voditeljica ovogodišnje dodele Ellen DeGeneres.

Ponovno je angažovan scenograf prošlogodišnjeg šoua Derek McLane, za koji je bio nominovan i za nagradu Emmy, kao i koreograf Rob Ashford, koji je radio za prethodne dve dodele, te muzički direktor William Ross sa iskustvom rada na 79., 83. te 85. dodeli, prenosi Digital Spy.

Dodela će se održati 2. marta u Dolby Theatreu u Hollywoodu, uz direktni prenos na mreži ABC.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...