•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bili Bob Tornton: Televizija je raj za glumce

Američki glumac Bili Bob Tornton smatra da glumci koji žele da rade na sofisticiranim projektima to mogu pre da ostvare na televiziji nego na filmu.

Kako prenosi AP, Tornton to dokazuje vlastitim primerom, ulogom u novoj seriji "Fargo", inspirisanoj istoimenim filmom braće Koen iz 1996, u kojoj tumači lik Lorna Malva, nemilosrdnog, manipulativnog tipa koji prodaje osiguranje u malom gradu.

Govoreći na sastanku Udruženja televizijskih kritičara, poznati glumac je rekao da dok su holivudski studiji zaokupirani snimanjem akcionih filmova, urnebesnih komedija i vampirskih saga, televizija nudi kvalitetan sadržaj koji je nekada bio uobičajen za film.

Zato su se, prema njemu, njegove kolege poput Kevina Kostnera, Denisa Kvejda i Kevina Bejkona okrenuli televiziji.

"Svet filma se drastično promenio, posebno u poslednjih pet, šest godina", naveo je Tornton, koji je Oskara za najbolji adaptirani scenario osvojio sa filmom "Oštrica zločina" iz 1996.

"Ako želite da se bavite glumom, snimite jednu dobru TV seriju", istakao je glumac koji se pojavio u pantalonama na štrafte ukrašenim brojnim dugmićima, kaubojskim čizmama i crnoj majici bez rukava koja je otkrivala njegove brojne tetovaže.

Krimi serija "Fargo", u kojoj glumi i Martin Frimen (Šerlok, Hobit), a čiji su izvršni producenti braća Koen, počeće sa prikazivanjem u aprilu na kanalu FX.

Čuveni rediteljski dvojac je 1996. godine za film "Fargo" nagrađen Oskarom za scenario, dok je Frensis Mekdormand osvojila Oskara za sporednu ulogu.

Website:nezavisne.com
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...