•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mila Kunis će od Ashtona Kutchera dobiti prsten vredan 2,5 miliona eura

Mila Kunis je prava srećnica. Uskoro će postati supruga Ashtona Kutchera, ali to nije sve. On će joj kupiti verenićki prsten vredan 2,5 miliona eura.

"Ashton će zaprositi Milu ubrzo. On je čak pitao njenog oca smeli je zaprositi na venčanju njenog brata u decembru", kazao je izvor blizak paru, prenosi magazin Closer.

Glumac je za svoju izabranicu, takođe glumicu, naručio prsten u draguljarnici Gemfields. Magazin dodaje kako će prsten biti od 18-karatnog zlata i da će na njemu biti više od 20 malih dijamanata.

Ashton se nedavno i zvanično razveo od bivše supruge Demi Moore.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...