•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert Redford: Nije me briga za dodelu Oscara

Holivudski veteran Robert Redford izjavio je novinarima da ga nije previše briga za to što njegov film nije nominovan za prestižnu nagradu Oscar, te da smatra da je odavno talenat bačen u drugi plan, dok je najbitniji novac.

"Hollywood je to što jeste, to je posao i tako je i sa filmovima za koje se glasa, jer su obično ti glasovi vezani i zavisni od kampanja", rekao je glumac.

Ipak, dodaje da kao neko ko je 50 godina u filmskoj industriji nije uznemiren zbog toga, kao ni zbog činjenice da ni njegov film nije mogao biti nominovan jer nije imao moćnu kampanju. Ipak, naveo je da nije zadovoljan jer Oscar više nije što je nekad bio.

Zanimljivo je da Redford nikada u karijeri nije dobio Oscara za svoju glumu iako je glumio u nekim od legendarnih filmskih ostvarenja, piše Daily Mail.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...