•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nevolje Bredlija Kupera: Majka mu se meša u ljubavni život

Poznati holivudski glumac Bredli Kuper je spreman da stane na ludi kamen i oženi manekeknu i glumicu Suki Vaterhaus, ali Bredlijeva majka Glorija preti da neće doći na venčanje.

Naime, prema pisanju američkog magazina “The National Enquirer” Bredlijeva majka Glorija je poludela kada je čula da njen sin planira da se oženi.

"Nadam se da planiraš malo venčanje, jer ja sigurno neću doći", rekla je Glorija svom sinu.

Izvor blizak magazinu je potvrdio da se Bredli veoma rastužio povodom toga jer mu je jako stalo do mišljenja njegove majke Glorije, a u Suki je ludo zaljubljen.

Bredlijeva majka se jako protivi tom braku jer misli da Suki nije dobra za njega, ipak ostaje nada da glumac neće morati da bira između njih dve.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....