•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Cruise sprema nastavak filma `Jack Reacher´

Pre nešto više od godinu dana, Tom Cruise je igrao ulogu Jacka Reachera, u istoimenome filmu koga je režirao Christopher McQuarrie. Film je bio baziran na romanu One Shot, i uz zaradu od 218 miliona dolara, dobio prilično pozitivne ocene i od strane filmskih kritičara. U tom trenutku, filmski studio Paramount još uvek nije bio siguran u snimanje nastavka, ali saznajemo da aktualno pitanje više nije hoće li se film snimiti, već kada će snimanje započeti.

Paramount i Skydance Production odlučili su da ubrzaju rad na razvoju drugog Jack Reacher filma, i da trenutno traže scenaristu. Iako je McQuarrie napisao scenario za prvi film, trenutno je previše zaposlen radom na novoj Nemogućoj misiji koja bi uskoro trebala da krene sa snimanjem. Cruise takođe ima prenatrpani raspored, i pitanje je kada će biti spreman da se posveti snimanju novog Reachera. Uz Nemoguću misiju, trebao bi da snima i film Go Like Hell, koga će režirati Joseph Kosinski.

Nastavak Jacka Reachera baziraće se na najnovijem romanu Leea Childa, Never Go Back. To je osamnaesti roman koji prati pustolovine našeg (anti)heroja Reachera. Ovog puta, bivši vojni policajac odlazi u Virginiju kako bi se susreo sa Susan Turner, ali tamo ga zaskoče razbojnici, bude uhapšen zbog zločina koga se ne seća da je počinio, i sazna da možda ima sina.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila