•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scarlett se postidela scene sajber seksa

Uprkos činjenici da se Johansson ne pojavljuje u filmu 'Her' već da samo pozajmljuje glas, ona je priznala da se zbog scene sajber seksa sa kolegom Žoakinom Feniksom postidela.

"Scarlett je veoma inteligentna i vrlo dobro ume da pokaže svoja osećanja, mislim da sam umeo to da iskoristim na pravi način u ovom filmu", otkrio je Spajk Džons za magazin “People”.

Scarlett u filmu pozajmljuje glas najnovijem operativnom sistemu, i kaže kako joj nije bilo teško da se identifikuje sa kompjuterskim softverom jer joj se dopao "njen" pogled na svet.

Glavnu ulogu u filmu pored prelepe Scarlett igra i glumac Žoakin Feniks sa kojim ona upravo i ima tu scenu.

"Iako se ne pojavljujem likom, uloga mi nije teško pala jer mi se dopao entuzijazam, znatiželja i nežnost kojim softver odiše", rekla je Scarlett dodavši da se zbog jedne scene, tačnije sajber seksa u filmu pomalo stidi.

"Iako pravog seksa u filmu nije ni bilo, pomalo me je sramota te scene", priznala je Scarlett za magazin "People".

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo