•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tarantino tužio sajt zbog objave scenarija

Oskarovac Kventin Tarantino podneo je tužbu protiv medijske organizacije Goker zbog kršenja autorskih prava, pošto je sajt objavio linkove za "skidanje" scenarija za njegov najnoviji film "The Hateful Eight".

Urednik Gokera Džon Kuk demantovao je da je sajt prekršio zakon objavljivanjem posta. On je naglasio da sajt nije taj koji je prvi objavio Tarantinov scenario na 146 strana već da je samo postavio link na svom sajtu sa koga je moguće skinuti scenario, prenose agencije.

U dokumentima podnetim okružnom sudu u Los Anđelesu, Tarantino navodi da je sajt promovisao i širio neovlašćene kopije scenarija koji je prošle nedelje "procurio" u javnost i koji je ovaj scenarista, režiser i glumac sada odbacio kao polaznu osnovu za novi vestern.

Tarantino, koji je dobio Oskara za scenario za "Đangovu osvetu", traži više od milion dolara odštete.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...