•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardo DiCaprio odrastao kao siromašan dečak u opasnom kvartu

Pre nego što je postao jedan od najcenjenijih glumaca u Hollywoodu, Leonardo DiCaprio je bio samo siromašan dečak koji je živeo u veoma opasnom losangeleskom kvartu.

Milioni obožavateljica širom sveta zahvalne su za svaki film u kojem se pojavi njihov miljenik, 39-godišnji Leonardo DiCaprio. Da poeduje veliki glumački talenat, Leo je dokazao još 1997. godine u filmu Titanic koji je bio jedan od najgledanijih filmova ikad. Nakon njega je nastavio svoju plodnu glumačku karijeru i stekao mnoštvo obožavateljica.

U intervjuu za Los Angeles Times, Leo je otkrio kako se zapravo našao u svetu filma. Opisao je i svoje detinjstvo koje se ne čini nimalo bajkovitim.

Leo je kao trogodišnji dečak odrastao u kvartu okružen prostitutkama i narkomanima. Zvezda filma 'Vuk s Wall Streeta, priznaje kako nikad nije konzumirao drogu jer je od malih nogu bio zgrožen posledicama koje iza nje ostaju. Narkomani su doslovno umirali na njegovom kućnom pragu i sve je to ostavilo velike posledice na njegovo detinjstvo.

'Odrastao sam u veoma siromašnoj porodici i želeo sam da vidim drugu stranu spektra', priznao je Leo, koji je u školi bio i fizički maltretiran. Upravo zbog ovih razloga i zbog želje da se makne iz te grozne okoline i iz škole u kojoj je maltretiran, tražio je od majke da ga upiše na časove glume.

'Imao sam 15 godina i rekao sam majci kako želim biti glumac. Zamolio sam je da me vodi na audicije', priznao je glumac koji je sa samo 23 godine, zahvaljujući filmu 'Titanic', postao idol milionima širom sveta.

Poslednji veliki film u kojem glumi je 'Vuk s Wall Streeta' za koga je nominovan u kategoriji najboljeg glumca.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...