•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Amber Herd se udaje za Johnnya Deppa

Džoni Dep (Johnny Depp) i Amber Herd (Heard) planiraju se venčati na plaži na Bahamima. Glumac poseduje privatno ostrvo, gde je snimao scene za film “Pirati s Kariba”. Mada se priča da će među zvanicama biti mnogo poznatih ličnosti, to neće biti velika i glamurozna zabava.

- Njih dvoje će napraviti malu i intimnu ceremoniju i venčaće se bosonogi na plaži. Nakon toga prirediće roštilj, a neki od Džonijevih prijatelja muzičara će svirati, dok će se gosti moći oprobati i u popularnom plesu limbo – kazao je izvor za inostrane medije.

Izvor je dodao da ni Džoni ni Amber ne žele veliku i glamuroznu holivudsku zabavu, s obzirom na to da su oboje veoma zatvoreni. Džonijeva verenica nedavno je viđena s velikim dijamantskim prstenom na ruci. Čini se da novac nije bio problem, jer se priča da je glumac potrošio skoro 100.000 dolara na ovaj komad nakita.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu