•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Četvorka uhapšena zbog smrti Hofmana?

Njujorška policija uhapsila je četiri osobe u stanu u Ulici Mot u utorak uveče nakon dojave da je zgrada u Kineskoj četvrti izvor heroina od kojeg je umro Filip Simor Hofman, piše "Daily News".

Policija je lišila slobode dva muškarca pedesetih, i momka i devojku dvadesetih godina sa Menhetna, za koje se smatra da su heroinom snabdevali Hofmana. Istovremeno, pronađeno je i više od 350 kesica heroina.

Ipak, još nije najjasnije da li su oni prodali smrtonosni heroin glumcu ili su samo bili deo većeg kruga distributera ilegalnih supstanci. Policija je u utorak kasno naveče još ispitivala osumnjičene, dok su testovi za to vreme odbacili jednu teoriju o smrti oskarovca, a reč je o onoj da heroin nađen kod glumca sadrži fentanil.

Preciznije, iz policije su naveli da njihove početne analize 70 plastičnih kesica iz stana u kojem je pronađeno Hofmanovo telo pokazuju da sadrže heroin, ali da nema tragova fentanila, moćnog analgetika povezanog sa 22 smrtna slučaja usled predoziranja u Pensilvaniji, tokom poslednjih nekoliko meseci.

Hofman je bio "čist" više od dve decenije, ali se prošle godine prijavio na rehabilitaciju, nakon povratka narkoticima.

U poslednje vreme glumac je prisustvovao okupljanjima "Anonimnih alkoholičara", blizu Vest Vilidža, gde se predozirao. Ipak, oni koji redovno posećuju sastanke kažu da se Hofman pojavljivao samo povremeno, i da je bio poznat po tome što je poznavao program, ali ne i bio aktivno uključen u njega.

"Moje iskustvo je da ako niste u samom programu takve stvari se, očekivano, dešavaju. S druge strane, ako ste u njemu, takve stvari su retke, pogotovo ako imate decu", rekao je jedan od članova "Anonimnih alkoholičara", aludirajući na način na koji je Hofman skončao svoj život.

Patolozi su kazali da tek treba da se potvrdi Hofmanov uzrok smrti, a njegov portparol je izjavio da će opelo biti održano u Njujorku, ali isključivo za porodicu i bliske prijatelje.

Website:nezavisne.com
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...