•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

I Harrison Ford u 'Age of Adaline'

Harrison Ford je najnoviji član glumačke ekipe romantične drame The Age of Adaline, pridruživši se tako glumicama Blake Lively i Ellen Burstyn, za čije angažovanje smo već pisali.

Lionsgate, Lakeshore Entertainment i Sidney Kimmel Entertainment udružuju se za ovaj projekt, za koji rediteljsku palicu drži Lee Toland Krieger.

"Jako smo uzbuđeni što ćemo sarađivati sa Harrisonom Fordom.", rekao je predsednik Lakeshorea Gary Lucchesi i dodao: "On je jedan od najvećih glumaca našeg vremena i biće savršen za ulogu Williama u filmu The Age of Adaline."

Radnja filma prati čudesan život 29-godišnje Adaline, koja prestane da stari nakon što se oporavi od nesreće koja je zamalo bila po nju kobna. Tokom 20. veka, Adaline kreće na epsko putovanje, čuvajući svoju tajnu sve dok ne upozna čoveka koji će joj zauvek promeniti život.

Scenario potpisuju J. Mills Goodloe i Salvador Paskowitz, uz reviziju Allison Burnett. S obzirom da se tek okuplja glumačka ekipa, još nije određen ni okvirni datum izlaska.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...