•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šin zapretio Kučeru batinama

Svađa između glumaca ne jenjava, pa je Ešton Kučer u jednoj emisiji poručio Čarliju Šinu da ućuti, pa mu je glumac na tviteru žestoko uzvratio.

Glumac Ešton Kučer zamenio je legendarnog Čarlija Šina u seriji "Dva i po muškarca" 2011. godine, a tek sada mu je, nakon brojnih prozivki na društvenim mrežama poručio da "je*eno ućuti".

Kada je objavljeno da je zbog problema sa producentima Čarli Šin dobio otkaz u seriji "Dva i po muškarca" u kojoj je igrao legendarnog Čarlija Harpera, fanovi serije su mislili da niko ne može da ga zameni.

U njegove cipele je uskočio simpatični i duhoviti Ešton Kučer, kojeg i "dan danas" Čarli Šin proziva na Twitteru. Poslednja od njih je bila da je jednostavno "jadan".

Gostujući u jednom tok šouu, Kučer je konačno odgovorio na Šinove prozivke.

"Čoveče, je*eno ućuti! Prošlo je tri godine, a ti me i dalje pljuješ na Twitteru! Nastavi sa svojim životom!"

Čarli Šin naravno nije prećutao, čak naprotiv još jače je "udario" i to i sa ozbiljnim pretnjama.

"Eštone, poruka primljena, izvinjavam se toliko si zvučao kao ja! Odlično! Moja greška, bio sam besan zbog nekih drugih stvari i istresao sam se na tebi, nadam se da je sada sve ok!", napisao je Čarli da bi nekoliko minuta kasnije potpuno promenio mišljenje:" Novosti! Ortak, ako ikada više kažeš da je*eno ućutim, Ikada više, smestiću te na bolničku ishranu godinu dana! Osećaš me? Džunior?"

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu