•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Njima nije bilo suđeno: Slavni koji su 'pobegli' pred oltarom

Bile su to velike ljubavi. Haljine su se šile, najluksuznija mesta za proslavu bila su rezervisana. Ali, neki su se ipak prestrašili bračnih dužnosti i odustali od svega...

Julia Roberts i Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland 1991. godine bio je nadomak braku s Julijom Roberts koja ga je ostavila tri dana pre venčanja jer je saznala da se viđao sa striptizetom Amandom Rice. Dana 14. juna, na datum njihovog venčanja, ljutita Julia otputovala je u Irsku s njegovim najboljim prijateljem Jasonom Patricom.

Hugh Hefner i Crystal Harris
Hugh Hefner i Crystal Harris trebali su se venčati u junu 2011. godine, ali 'zečica' je venčanje otkazala samo pet dana pre planiranog datuma. Tad je rekla da se ne može nositi s Hughovim životnim stilom, ali ipak mu je rekla 'da' na Silvestrovo 2012. godine. Hughu je ovo treći brak.

Jennifer Lopez i Ben Affleck
Jennifer Lopez i Ben Affleck planirali su se venčati 14. septembra 2003. godine. Ali, nakon što su se zajedno pojavili u filmu 'Gigli' kanadska striptizeta tvrdila je da je glumac bio s njom. J.Lo je otkazala venčanje, a jednom prilikom je izjavila da joj niko nije slomio srce kao tada Ben. Glumac je danas u braku s Jennifer Garner. Jennifer se 2012. godine rastala od Marca Anthonyja, a trenutno je u vezi s plesačem Casperom Smartom.

Jennifer Morrison i Jesse Spencer
Jennifer Morrison, poznata po ulozi u seriji 'Jednom davno', i Jesse Spencer trebali su se venčati 2007. godine samo nekoliko meseci nakon što su se iste godine zaručili na Eiffelovom tornju u Parizu. Ali, ubrzo su objavili da se ipak neće venčati. Morrison se nije udavala, a u avgustu 2013. godine prekinula je vezu s kolegom Sebastianom Stanom. Ni Spencer nije bio u braku.

Demi Moore i Emilio Estevez
Demi Moore i Emilio Estevez 1986. godine poslali su pozivnice za svoje venčanje 13. decembra. Ali, kratko pre svečanosti par je ipak objavio da će ostati samo prijatelji. Iduće godine Demi se udala za Brucea Willisa. Emilio iza sebe ima brak s Paulom Abdul. Glumica iza sebe ima brakove s Willisom, ali i s Ashtonom Kutcherom.

Brad Pitt i Gwyneth Paltrow
Pre nego što je upoznao Jennifer i Angelinu, Brad Pitt bio je u vezi s Gwyneth Paltrow koju je upoznao 1995. godine. Za veridbu su organizovali veliku zabavu u kući njenih roditelja, a trebali su se venčati u leto 1997. godine. Ali, u junu te godine venčanje su otkazali, a Gwyneth je izjavila da je bila premlada za ulazak u brak. Glumica je danas u braku s Chrisom Martinom.

Alec Baldwin i Janine Turner
Zvezda serije 'Televizijska posla' i glumica Janine Turner biili su vereni 1993. godine, kad su oboje bili u 20-im godinama i borili se za glumačku karijeru. Nakon što je venčanje isplanirano, Alec je iznenada odustao. To razdoblje za Janine je bilo vrlo bolno. Verenički prsten je založila i uzela pauzu u seriji 'Northern Exposure' koju je snimala.

Sienna Miller i Jude Law
Par je vezu započeo 2003. godine, a prekinuli su tri godine kasnije jer je Jude Law priznao aferu s dadiljom svoje troje dece koje je dobio u braku sa Sadie Frost. Sienna i Jude opet su se spojili 2009. godine, a 2011. godine planirali su se venčati. Ali, samo dva meseca nakon što su kupili zajednički dom vredan osam miliona funti i planirali veliko venčanje, par je vezu prekinuo. Sienna je već znala kakvu haljinu želi, a zamolila je sestru da joj dizajnira venčanicu. Glumica je trenutno verena za Toma Sturridgea s kojim ima ćerku Marlowe Ottoline Layng.

Katie Holmes i Chris Klein
Pre nego što se udala za Toma Cruisea, Katie Holmes bila je verena za kolegu Chrisa Kleina. Verili su se na Božić 2003. godine, a razišli su se u martu 2005. godine. Samo nekoliko nedelja nakon njihovog prekida, Katie se prvi put u javnosti pojavila s Cruiseom s kojim je u braku bila pet godina. Njihova ljubavna priča okončana je 2012..

Petra Nemcova i Jamie Belman
Češka manekenka i britanski glumac verili su se u januaru 2011. godine. Već je znala koju će venčanicu obući na njihovoj velikoj proslavi u junu 2012. godine. Ali, u aprilu 2011. potparol para samo je kratko za javnost rekao da su prekinuli i da će i dalje ostati prijatelji.

Website:cafe.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...