•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nothing to Lose (1997)

Sve u životu Nicka Beama, radnika reklamne kompanije, deluje savršeno i njegova kuća i njegov brak i njegova karijera. A onda jednog dana dođe kući i kroz vrata spavaće sobe vidi svoju ženu Ann u krevetu sa drugim muškarcem. Od šoka ne pusti ni glasa nego izađe iz kuće i deprimiran uđe u automobil. Pre izlaska iz kuće primeti na ukrasnoj dugmadi inicijale muškarca sa kojim je žena u krevetu. To su i početna slova imena i prezimena njegovog šefa Phillipa Barrowa. Dok čeka na semaforu, u automobil uleti Afroamerikanac T. Paul i uperi mu revolver u glavu. Nicku nije više ni do čega. Ionako više ništa ne može u životu izgubiti kad je već izgubio sve. Omami kriminalca i otme ga. I tu tek počne prava pustolovina. Iz Kalifornije jure u Arizonu i putem se sprijatelje. I Nick počne da pljačka.

Sve bi bilo dobro da im se u život ne umešaju i dvojica dosadnih pljačkaša, Rig Lanlow i Charlie Dunt, kojih nikako da se reše. I to baš onda kad su smislili kako da se osvete Nickovom šefu Phillipu Barrowu...

Na šta je sve spreman čovek kada je izgubio sve u životu i da li za sve ima logičkog objašnjenja videćete u ovom zanimljivom filmu. Tim Robbins i Martin Lawrence iako možda ne deluju kao idealni filmski partneri, u ovom filmu postoji hemija među njima i ona traje do kraja filma. Uživajte!

Žanr:akcija, avantura, komedija
Godina:1997
Reziser:Steve Oedekerk
Scenario:Steve Oedekerk
Uloge:Martin Lawrence, Tim Robbins, John C. McGinley
Uzrast:R
Award:1 nagrada
Studio:Touchstone Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:98 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu