•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Will Smith odbio ulogu u filmu Independence Day 2?

Na pomenutom filmu se radilo godinama, a svoj doprinos su dali režiser Roland Emmerich i producent Dean Devlin. Spekuliše se da postoje dve verzije scenarija na kojima radi James Vanderbilt, a koji će biti korišćen zavisi od toga da li će Smith biti deo glumačke postave ili ne.

Smith je šefovima studija Fox rekao da nije zainteresovan za oživljavanje svoje uloge kapetana Stevena Hillera, ali, to još uvek nije zvanično jer mora razgovarati sa Emmerichom.

Film "Independence Day 2" bi se trebao u bioskopima pojaviti 1. jula 2016. godine kako bi se obeležila 20.-godišnjica od prvog filma.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...