•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Promocija filma i knjige 'Operacija: Čuvari nasleđa'

MCF I LAGUNA vas pozivaju na promociju filma i knjige “Operacija: Čuvari nasleđa” u sredu 12. februara

Knjiga „Operacija: Čuvari nasleđa“ Roberta M. Edsela i Breta Vitera biće predstavljena u sredu 12. februara, u 11 sati, u Delfi Cafeu u SKC-u. Direktori muzeja, kustosi i istoričari umetnosti su glavni junaci pomenutog bestselera, koji je konačno pretočen u filmsku priču zahvaljujući Džordžu Kluniju koji se ostvario u ulozi režisera, scenariste i glumca. Film “Operacija: Čuvari nasleđa” biće premijerno prikazan 13. februara u bioskopima širom zemlje.
O filmu i knjizi će govoriti Marija Mladenović iz distributerske kuće MCF MegaCom Film, prevodilac Nenad Dropulić, kao i sagovornik iz Narodne biblioteke Srbije.

Grupa američkih i britanskih direktora muzeja, kustosa, istoričara umetnosti i drugih stručnjaka, nazvana Umetnički odred, stavljajući život na kocku obilazila je Evropu kako bi sprečila nestanak hiljada godina kulture. Usredsređena na vreme između Dana D i Dana pobede, knjiga i film “Operacija: Čuvari nasleđa” prate pripadnike Odreda u nemogućoj misiji spasavanja svetskih remek-dela od nacista

U smrtonosnoj trci sa vremenom, sedmoro ljudi je svakodnevno rizikovalo živote kako bi spasilo stotine hiljada najvećih svetskih umetničkih dela.

Džordž Kluni je u filmu “Operacija: Čuvari nasleđa” okupio holivudske zvezde kao što su Met Dejmon, Bil Marej, Džon Gudman, Žan Dižarden, Bob Balaban, Hju Bonevil, Dimitri Leonidas i Kejt Blanšet.

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...