•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminula najmlađa Oskarovka - Shirley Temple

Holivudska glumica Shirley Temple preminula je u ponedeljak u 86. godini, javila je njena porodica, a piše BBC. Umrla je prirodnom smrću u svom domu, okružena porodicom.

- Njen život bio je pun značajnih dostignuća u svim ulogama. Bila je divna u glumica, majka, baka i prabaka - napisala je njena porodica u saopštenju.

Shirley Temple bila je jedna od najpopularnijih dečijih zvezda. Imala je samo tri godine kada se pojavila na filmu. Nazivali su je prvim detetom iz fabrike snova u Hollywoodu.

Bila je poznata i kao najmlađa Oskarovka. Ovu prestižnu filmsku nagradu američka glumica osvojila je kad je imala samo deset godina.

Rođena je 23. aprila 1928. godine u Santa Monici u Kaliforniji. Neke od njenih najznačajnijih uloga bile su u filmovima 'Mala gospođica Marker', 'Sada i zauvek', 'Mali pukovnik', 'Heidi', 'Mala Willie Winkie', 'Mala princeza', 'Plava ptica', 'Fort Apache' i mnogi drugi.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...