•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pronađena dva dnevnika Philipa Seymoura Hoffmana

Nakon što je Oscarovac pronađen mrtav u svom stanu, policija je tokom standardne pretrage pronašla njegova dva dnevnika u kojima je između ostalog pisao o svojoj borbi sa drogom.

Neki delovi dnevika su napisani dok je on prošle godine boravio na rehabilitaciji zbog ovisnosti o heroinu, a glumac je opisao i od koga je nabavljao drogu te o sastancima sa ostalim ovisnicima.

Osim problema sa drogom, u dnevnicima je pisao kako se ne može odlučiti između veze sa dugogodišnjom devojkom Mimi O'Donnell i drugom ženom.

Pretpostavlja se da je afera uticala na Miminu odluku o izbacivanju Philipa iz njihovog doma tri meseca ranije, jer ona nije htela da glumac bude blizu njihovo troje dece, dok konzumira drogu.

Dnevnik je napisan nekoliko meseci pre njegove smrti, a u policijskom izveštaju piše da je glumac tekst započinjao jasnim rukopisom koji bi pred kraj teksta bilo nemoguće pročitati.

Hoffman je pronađen mrtav u svom stanu, a uzrok smrti je bilo predoziranje od mešavine tableta i heroina.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...