•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Amanda Seyfried u novoj romantičnoj komediji

Amanda Seyfried potpisala je za ulogu u filmu He's F-ing Perfect, komediju koju produciraju Will Ferrell i Adam McKay u ime svoje produkcijske kuće Gary Sanchez Productions i to u saradnji sa Good Universe.

He's F-ing Perfect donosi priču o jednoj ženi, vrlo pesimističnoj što se ljubavi tiče. Ona redovno na internetu istražuje tipove s kojima se njene prijateljice viđaju, glumeći privatnog detektiva kako bi prijateljice rešila potencijalnih luzera i problema.

Ali stvari krenu u malo drugačijem smeru kada nagovori prijateljicu da ostavi novog tipa kako bi ga mogla ona uzeti za sebe.

Rediteljsku palicu drži Jake Szymanski dok je za scenario zaslužna Lauryn Kahn, bivša McKayeva asistentica. Uz projekat se povezivala Emma Stone ali to su bile samo glasine. Ostatak glumačke ekipe još nije poznat, kao ni datum izlaska.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu