•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sat za našu planetu i Spider-Man ujedinili snage

Spider-Man je postao prvi superheroj ambasador globalnog pokreta Sat za našu planetu, koja je u organizaciji Svetskog fonda za prirodu, sa ciljem da inspiriše pojedince, da iskoriste svoju moć i postanu superheroji svojoj planeti.

Ove godine, Sat za našu planetu (29. Mart) i heroj dugo očekivanog filma Čudesni Spider-Man 2, zajedno sa glumcima Endruom Garfildom, Emom Stoun i Džejmijem Foksom, pozivaju ljude da učestvuju u projektu koji ima za cilj da iskoristi moć mase i prikupi sredstva za ekološke projekate širom sveta.

Ponosan sam što je Spider-Man prvi superheroj ambasador pokretaSat za našu planet, zato što nosi poruku da svi možemo biti superheroji kada shvatimo da su volja i snaga sve što imamo,” rekao je glumac Endru Garfild, koji igra lik Spider-Mana u predstojećem filmu. “Sat za našu planetu je pokret koji ima ogroman uticaj širom sveta i zamislite šta sve možemo da uradimo ove godine uz pomoć Spider-Mana.

Oduvek smo znali da je Spider-Manova najvažnija borba bila sa samim sobom : borba svakodnevnih potreba Pitera Parkera i nesvakidašnjih odgovornosti Spider-Mana. Ali u filmu Čudesni Spider-Man 2, Piter Parker otkriva da se još veći sukob nalazi pred njim.

Sjajno je biti Spider-Man (Endru Garfild). Za Pitera Parkera ništa se ne može porediti sa osećajem kada leti između solitera, prihvatajući ulogu heroj, kao i kada provodi vreme sa Gven (Ema Stoun). Ali biti Spider-Man ima i svoju cenu: samo on može zaštititi svoje sugrađane od stravičnog nasilja koje preti da uništi Njujork. Pojavom Elektra (Džejmi Foks) Piter se mora suočiti sa neprijateljem daleko moćnijim od sebe. A kada mu se vrati stari prijatel, Hari Osborn (Deni DeHan), Piter je shvata da svi njegovi prijatelji imaju nešto zajedničko: OsKorp. Režiran od strane Marka Veba. Produciran od strane Avija Arada i Meta Tolmaka. Napisana priča i scenario od strane Aleksa Kurtzmana, Roberta Orkija i Džefa Pinkera. Zasnovano na Marvelovom stripu napisanog od strane Stena Lija i Stivija Ditkoa.

Čudesni Spider-Man 2 naći će se u svim domaćim bioskopima od 24.aprila.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu