•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

David Fincher će adaptirati britansku seriju 'Utopija' za HBO

Poznati američki reditelj David Fincher adaptiraće britansku seriju 'Utopija' (Utopia) za američku televizijsku mrežu HBO, piše časopis NME.

Tu 50-minutnu sci-fi dramu od januara prošle godine emituje britanski televizijski kanal Channel 4, a prati živote petero stranaca koji postaju begunci nakon što otkriju rukopis misterioznog stripa "Utopija" iz 1985. koji ih osvesti o postojanju organizacije iz senke The Network.

Oko stripa se prepliću brojni geekovski mitovi. Autor stripa je preminuo u duševnoj bolnici pod nerazjašnjenim okolnostima, a postoje teorije kako radnja stripa predviđa neke poprilično dramatične buduće događaje i kako postoji mitski drugi deo koji skriva odgovore na mnoga neodgovorena pitanja.

Druga sezona serije trebala bi da počne sa emitovanjem kasnije ove godine.

Fincher, koji je režirao filmske hitove poput "Društvena mreža" (The Social Network) i "Muškarci koji mrze žene" (The Girl With The Dragon Tattoo), pristao je da nadgleda adaptaciju serije i režiraće pilot epizodu.

Scenario za seriju će napisati Gillian Flynn koja je za Fincherov novi film "Gone Girl" već prilagodila scenario prema svom istoimenom uspešnom romanu iz 2012.

Film bi se u oktobru trebao pojaviti u bioskopima, a glavne uloge tumače Ben Affleck i Rosamund Pike.

U centru dešavanja je priča o čoveku koji je optužen za ubistvo supruge nakon što je ona nestala na njihovu petu godišnjicu braka. Muž postaje glavni sumnjivac zbog njihovog ionako teškog braka, činjenice da je potrošio suprugin novac kako bi započeo posao, povećao njeno životno osiguranje i što se sam po sebi oseća bezosećajno po pitanju njenog nestanka.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...