•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

History Channel izbacio iz filma đavola koji liči na Baracka Obamu

History Channel je pre godinu izazvao pravu buru mini serijom "Biblija", pa je odlučio da u filmu neće napraviti isti propust, ako je to uopšte i propust. Konkretno, đavo u seriji je ličio na američkog predsednika Baracka Obamu.

Kada je serija emitovana pre godinu dana već nakon prvog pojavljivanja glumca Mohamena Mehdija Ouazannija koji je glumio đavola, društvene mreže su bile preplavljene komentarima o tome kako đavo neverovatno liči na predsednika Obamu.

U želji da izbegnu ponovne neugodnosti autori i History Channel su jednostavno odlučili da u filmu neće biti ovog lika. Inače film ima istu tematiku kao serija, a nosi naziv "Sin Božiji" i biće emitovan 28. februara.

"Zadovoljstvo mi je da vam kažem da đavola neće biti u filmu", kazala je Roma Downey, jedana od producenata za Hollywood Reporter.

Dodao je da je to sada film o Isusu i da đavo neće više dobiti svoje mesto na ekranu.

Nakon što je 10-satna serija počela s emitovanjem i kada su počeli komentari na društvenim mrežama, producenti i History Channel su spašavali šta se spasiti može, pa su izdali svako za sebe saopštenje za javnost u kojem su naveli da im nikada nije bila namera da uvrede predsednika Obamu i da podržavaju njegov rad.

"Neko je komentarisao izgled glumca koji je tumačio lik đavola. Sutradan nakon emitovanja prve epizode kada sam mislio da će svi pričati o Isusu, odjednom su svi pričali samo o đavolu", kazala je Downey.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...