•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tejlor Svift izgubila nevinost sa glumcem Džejkom Gilenhalom

Američka pevačica Tejlor Svift izgubila je nevinost sa glumcem Džejkom Gilenhalom, koji joj je na 21. rođendan slomio srce ostavivši je zaključanu u kupatilu gde je plakala cele noći.

Prema rečima izvora bliskog Sviftovoj pevačica se "čuvala za brak", ali je bila toliko zaljubljena u 33-ogodišnjeg Gilenhala da je glumac uspeo da je ubedi posle tri meseca veze da "idu do kraja".

"Mislila je da će se udati za njega, toliko je bila zaljubljena", kazao je izvor.

Međutim, ubrzo nakon što su spavali prvi put, Tejlor je organizovala žurku za svoj 21. rođendan na porodičnom imanju u Nešvilu, a Gilenhal se nije pojavio.

"Dan ranije sve je bilo okej, on je kazao da će doći. Međutim, sutra ni traga ni glasa od njega. Tejlor je mislila da joj možda sprema iznenađenje, a kad je shvatila da se ipak neće pojaviti zaključala se u kupatilo i plakala cele noći", kazao je izvor.

Raskid ju je inspirisao da napiše album “Red”.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...