•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova životna drama u kući Julije Roberts

Nova životna drama pokosila je glumicu Juliju Roberts. Samo par dana nakon samoubistva njene polusestre Nancy, slavna glumica Julia Roberts je saznala kako njena 80-godišnja majka Betty Lou Motes boluje od raka pluća.

Betty je i pre ove dijagnoze imala teških zdravstvenih problema pa je tako operisala leđa, preživela srčani udar i ugrađen joj je bajpas.

Nakon što je saznala da joj je majka teško bolesna, Julia je zatražila od majke da se useli kod nje pa Betty sada živi sa svojom slavnom ćerkom, otkrio je izvor za Daily Mail.

- Prvo je pogodila bolest njene majke, a sada je duboko povređena i zbog kritika da je ona kriva za Nancynu smrt i osjeća da to ne zaslužuje. Julia smatra kako Nancyna smrt nije bila samoubistvo - rekao je nepoznati izvor.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...