•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fox planira adaptaciju stripa `Starlight´

Nakon što su objavili reboot Fantastične četvorke, X-Men i Wolverine, evo još jedne nove vesti koja nam dolazi id Foxa: adaptiraće strip Starlight autora Marka Millara. Simon Kinberg će producirati i adaptirati strip, a iako Starlight još nije ugledao svetlo dana, to neće biti problem. Setimo se samo adaptacije stripa Wanted pri kojoj je strip poslužio kao odskočna daska jer film nije pratio originalnu verziju.

Kinberg producira još jedan Millarov projekt – Kindergarten Heroes, radi na proširenju univerzuma X-Men i Fantastičnoj četvorki, a i remakeu Ubistva u Orijent Expressu. Što se Millara tiče, nekoliko njegovih projekata je nezavršeno i čeka zeleno svetlo: Nemesis, Superior i The Secret Service koji je prebačen za 2015., a u glavnoj ulozi ćemo gledati Colina Firtha kao veterana tajne službe koji obučava početnika.

Millar je Starlight opisao kao „Flash Gordon meets The Dark Knight Returns“, a imamo i opis radnje: „Vrti se oko svemirskog junaka koji je spasao svemir pre 35 godina i vratio se na Zemlju, gde niko nije verovao njegovim fantastičnim pričama. Oženio se, dobio decu i ostario, ali kada se pojavila njegova stara raketa pozvan je u poslednju pustolovinu.“ Space fantasy pustolovine sa manje krvi i nasilja nego što smo navikli gledaćemo u šest epizoda.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...