•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Hardy se spasio pakla droge i alkohola

Danas je uspešan i tražen glumac, ali Tom Hardy je nedavno otkrio kako je imao velikih problema sa alkoholom i drogama, ali da je to sve ipak na kraju nadvladao. Hardy je nakon što je dotaknuo dno 2003. godine bio prisiljen da ode na odvikavanje i od tada je 'čist'.

- Pre kada sam bio okružen alkoholom, mogao sam prostoriju u kojoj se nalazim da rasturim u roku od tri minuta. Mogao sam takodje uništiti sve što sam do tada imao i stekao u životu. Sve je bilo dobro dok sam ja tako izlazio s prijateljima i pio s njima i dok su mi oni nakon mojih incidenata uvek 'progledali kroz prste' i oprostili mi. Ali, onda sam u jednom trenutku shvatio kako zaista imam veliki problem. Dogodilo mi se nešto zbog čega sam se konačno trgnuo. Ponekad trebaš nešto 'izgubiti', nešto što ti je zaista vredno. Onog trenutka kada sam se probudio u lokvi krvi oko sebe i povraćao, prijavio sam se u kliniku za odvikavanje - ispričao je Hardy koji je stekao veliku popularnost ulogom Banea u filmu "The Dark Knight Rises" gde je glumio zajedno s Christianom Baleom.

- Danas sam u nekoj dobro fazi, na dobrom putu, a i bližnji oko mene me neretko podsete da mi generalno ide dobro. Mislim da je taj neki strah od svega toga, taj koji me tera napred, da radim, da sam dobro i da se klonim svega toga iz prošlosti - zaključio je glumac koji trenutno radi na nekoliko projekata, a to su "Animal Rescue", "Child 44", "Mad Max: Fury Road" kao i "Rocketman".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...