•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džesika Alba: Privlače me uloge u kojima ne pronalazim sebe

Holivudska glumica Džesika Alba u intervjuu za magazin “Nylon” otkriva zašto voli da igra opasne devojke i pomera granice.

Kao što možemo primetiti skoro sve njene uloge su potpuno drugačije od onoga kako Džesika živi privatno.

U stvarnom životu ona je supruga Keša Vorena, majka petogodišnje Onor i dvogodišnje Heven, kao i jedna od vlasnica kompanije “The Honest”.

“Ne moram da budem šef, ne moram da budem žena, ne moram da budem sestra. Oslobađajuće je tumačiti ulogu žene koja je promiskuitetna ili opasna, jer to je sušta suprotnost od onoga što sam ja privatno. To je kao droga”, kaže Alba.

Glumica kaže da je ovakav odabir uloga za nju još uvek novina budući da je uvek pazila na to šta će javnost misliti o njoj.

“Ranije sam se tako plašila neuspeha i osude javnosti pa sam uprkos željama izbegavala takve uloge. Sada shvatam da uopšte ne moram da budem dobra devojka 24 sata dnevno”, zaključila je.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu