•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ipak ništa od trećeg nastavka filma 'Seks i grad'?

Već se mesecima priča o trećem nastavku filma 'Sex and the City', a fanovi željno iščekuju svaku vest vezanu uz kultnu četvorku.

Nažalost, Sarah Jessica Parker je "srušila snove" svojih fanova, izjavivši kako trećeg nastavka ipak neće biti. Barem ne tako skoro.

Sarah Jessica gostovala je u showu Ellen DeGeneres i na pitanje o snimanju trećeg nastavka filma odgovorila: "Pokušavam izmisliti originalne odgovore na to pitanje koje mi stalno postavljaju u zadnje vreme, ali istina je da nije bilo ozbiljnijih razgovora o trećem nastavku."

Pre samo nekoliko meseci Sarah je izjavila kako zna da bi devojke trebale dobiti pravu "završnicu" pa se nadamo da će reditelji ipak uspeti da pokrenu snimanje trećeg nastavka.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...