•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Colin Firth u adaptaciji 'Three to Kill'

Colin Firth i Christopher McQuarrie dobili su angažman u trileru pod nazivom 'Three to Kill'.

Radi se o adaptaciji romana francuskog autora Jean-Patrick Manchettea prema kojem bi scenario za spomenuti film trebao kreirati Howard Rodman.

Priča prati poslovnog čoveka koji se nađe na putovanju na obali Francuske, a čiji se život, nakon svedočenja jednom ubistvu, okreće naglavačke. Počnu ga progoniti dva neumoljiva sociopata koji žele uništiti svaki mogući trag koji bi mogao policiju dovesti upravo do njih, ubica, ali Firth im se suprotstavlja, i ne dozvoljava da mu zagorčaju život.

Roman je Jacques Tardi adaptirao u strip naziva West Coast Blues, koji je bio nominiran za dve nagrade Eisner Awards 2010. godine.

McQuarrie ima u planu, osim ovoga, brojne projekte, uključujući “Mission: Impossible 5” i rimejkove “Star Blazers”, “Unforgiven” te “Ice Station Zebra”, dok ćemo Firtha uskoro gledati u “Devil's Knot”, “Before I Go to Sleep” i “The Secret Service”.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu