•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filmovi u APRILU!!!

MAMULA
Domaći film reditelja Milana Todorovića (Zona Mrtvih) premijerno će biti prikazan na FEST-u, 08. Marta!

Start: 10. april
Režija: Milan Todorović
Uloge: Franco Nero, Kristina Klebe, Dragan Mićanović, Natalie Burn, Miodrag Miki Krstović, Slobodan Stefanović, Sofija Rajović, Jelena Rakočević, Zorana Kostić Obradović, Janko Cekić, Miki Perić
Žanr: Horor

Dve američke turistkinje dolaze u Crnu Goru da posete svog starog prijatelja. Nakon nekoliko dana uživanja, družina odlučuje da poseti napušteno ostrvo Mamula, iako su upozoreni na čudna dešavanja i legende koje kruže o tom mestu. Tamo zatiču misterioznog ribara koji drži zatočenu prelepu devojku. U pokušaju da oslobode zarobljenicu shvataju da je ona zapravo sirena, koja ih svojom pesmom i izgledom opčinjava, ali se ubrzo pretvara u krvožednog monstruma koji im neće dozvoliti da živi napuste Mamulu.


POMPEJA
Pompeii
Start: 10. april
Režija: Pol Anderson
Uloge: Kit Harington, Kifer Saterlend, Keri En Mos, Emili Brouning, Džerad Haris, Džesika Lukas
Žanr: Akcija, avantura, drama

Smeštena u 79. godinu pre nove ere „Pompeja“ prati priču o robu koji postaje gladijator. Pored borbe za život, primoran je da bije i bitku sa vremenom, kako bi spasao svoju jedinu ljubav. Kasia je ćerka bogatog trgovca, primorana da se uda za korumpiranog rimskog senatora. A kada se planina Vezuv probudi bujicom ključale lave, Majlo (Kit Harington) mora da pronađe način da pobegne iz Arene i zaštiti Kasiju, dok se veličanstvena Pompeja oko njega ruši.


TARZAN 3D
Tarzan
Start: 17. april
Režija: Rajnhard Klos
Uloge/glasovi: Kelan Luc, Hajme Rej Njumen, Mark Deklin, Džon Trevor
Žanr: Animirani film

„Tarzan“ je jedan od najvećih svetskih, literarnih klasika, koji su najviše puta adaptirani i obrađivani. Sada, na velika platna stiže nam priča o junaku iz džungle, potpuno prilagođena novoj generaciji.
Današnje je vreme. U toku ekspedicije u zabačene afričke džungle, Džon Grejstok i njegova supruga ginu. Jedini pređiveli je njihov sin, J.J. pod nadimkom Tarzan. U olupini helikoptera, grupa gorila pronalazi dečaka i odgaja ga kao člana njihove porodice. Tarzan odrasta učeći zakone koji vladaju džunglom i gotovo čitavu deceniju ne sreće drugo ljudsko biće. Sve do susreta sa prelepom i neustrađivom Džejn Poter. To je ljubav na prvi pogled. Ali stvari postaju komplikovane kada Vilijam Klejton, koji putuje sa Džejn, otkrije svoje prave namere i pohlepne želje. Tarzan je prinuđen da uz pomoć svojih prirodnih instinkta zaštiti svoj dom i devojku koju voli.



ČUDESNI SPIDER-MAN 2
Amazing Spider-Man 2
Start: 24. april
Režija: Mark Veb
Uloge: Endru Garfild, Ema Stoun, Džejmi Foks
Žanr: Akcija, naučna fantastika

Najveća Spider-Manova borba oduvek je bila ona koju je vodio sa samim sobom: bitka između svakodnevnog života i obaveza Pitera Parkera i herojskih dužnosti Spider-Mana. U filmu Čudesni Spider-Man 2 (Amazing Spider-Man 2 ) Piter Parker će otkriti da najveći sukob tek predstoji.
Sjajno je biti Spider-Man (Endru Garfild). Za Spider-Mana ništa se ne može porediti sa osećajem kada leti među soliterima, prihvatajući ulogu heroja i kada provodi vreme sa Gven (Ema Stoun). Ali biti Spider-Man ima i svoju cenu: samo on može zaštititi svoje sugrađane od stravičnog nasilja koje preti da uništi Njujork. Pojavom Elektra (Džejmi Foks) Piter se mora suočiti sa neprijateljem daleko moćnijim od sebe. A kada mu se vratio stari prijatelj, Hari Osborn (Deni DeHan), Piter je shvatio da svi njegovi prijatelji imaju nešto zajedničko: OsKorp.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...