•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera predstave 'Roki V – El Mudinjo' u Nišu

Niška publika ima mogućnost da premijerno pogleda najnoviji nastavak sage o čuvenom Rokiju sa juga Srbije. Predstava je zakazana za četvrtak, 27. marta od 21 sat u klubu Juridicum na Pravnom fakultetu.

Publika širom Srbije je već navikla na humor Dragana Bože Marjanovića, i sa nestrpljenjem iščekuje svaku novu predstavu. Kako kaže Boža ovog puta omiljeni junak publike – Roki je na specijalnom zadatku. Međutim nije on tajni agent, to se neće reći zbog tajnosti, ali ja na specijalnom zadatku u jednoj prijateljstoj zemilji.

I takoj ja poče da se bavim s tuj opasnu rabotu. Slali su me i na kursevi jezika. Malo sam bija u Francusku…Tamo su mi dali nadimak “Rokže”…U Italiju su me vikali: Rokino, a Englezi: “sir Roks”… Džabe sam učija i francuski, i italijanski,i engleski, kad me oni na prvi inostrani zadatak angažovaše u “Mehiko”. A tam se zbori španski….Doduše, ni žena mi neje znala da se ja s toj bavim. Da sam ja tajni agent. Ona je mislila da sam ja dobija rabotu kao vartrogasac u mup. Inače, sad više i nesam tajni agent, a znajete li zašto više nesam tajni agent?…Pa zatoj što sam vi se sd pofalija na vas!…

Koga li će Roki susresti u Meksiku, hoće li mu neko pomoći (na primer majmunče kole) i ko je u stvari El Mudinjo?

Odgovore na ova pitanja možemo dobiti u četvrtak, 3 dana pre 31. marta u klubu Jurudicum na Pravnom fakultetu.

Cena karte je 300 dinara, a one se mogu kupiti u klubu kao i muzičkim radnjama Happy house i Music house.

…A ja, brzinom svetlosti, a opet kao kroz neki filmski slov moution, krenem nakud njuma…i u zadnji sekund, dovatim gu s obe ruke i viknem:noooooouuuu! Pa gu s obe ruke donesem do klupu, spuštim, i vikam: Stupid vumen! Ju krejzi? Kude se, mori, otvara ladnjak na vruć motor?…Motor, head… Ladnjak iz hot!… Hot voder!…Open ladnjak – voder bummmm! Bum u oči!…For jour aj, bude katastrofa… Oćeš da se popariš kao skubana kokoška?!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...