•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Boomerang (1992)

Boomerangom je Eddiea Murphya vratio staru slavu nakon nekoliko loših filmskih godina. U filmu se pojavljuje i Halle Berry, koja uvek pleni svojom nenametljivom glumom i lepim izgledom. Reditelj filma je Reginald Hudlin koji je započeo karijeru popularnom komedijom "House Party". S filmom Boomerang Hudlin je već postao poznat filmadžija čiji filmovi zarađuju preko 100 miliona dolara.

Marcus je uspešan menadžer i veliki zavodnik kome gotovo nijedna žena ne može odoleti. Nakon što u firmi za koju radi dođe do promena, on se odednom nađe u situaciji u koju je sam nekad stavljao žene. Lepa Jacqueline ponaša se prema njemu seksistički, što se reflektuje i u njegovom poslu. Uspešnom menadžeru je krenulo nizbrdo, ali Jacquelinina tiha pomoćnica Angela, koja je bila u vezi sa Marcusovim najboljim prijateljem, otkriva se kao žena koja je itekako vredna pažnje i ljubavi. Marcus će morati da promeni svoj pogled na život ili će ga novonastala situacija potpuno uništiti.

Opuštajuća romantična komedija u kojoj ćemo naučiti da nam se neodgovorno ponašanje može vratiti poput bumeranga, režirao je provereni televizijski i filmski reditelj Reginald Hudlin. Eddie Murphy odigrao je jednu od svojih najboljih uloga u karijeri, našavši se u ulozi igrača koji je u lepoj Robin Givens našao dostojnog protivnika, a u još lepšoj Halle Barry ljubav svog života. Niz sporednih uloga je zaista impresivan, počevši od Davida Allena Griera, Martina Lawrencea, Johna Witherspoona, Chrisa Rocka pa sve do velike muzičke zvezde Grace Jones.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:1992
Reziser:Reginald Hudlin
Scenario:Eddie Murphy, Barry W. Blaustein
Uloge:Eddie Murphy, Robin Givens, Halle Berry
Uzrast:R
Award:1 nagrada i 4 nominacija
Box office:70.1M USD
Studio:Paramount Pictures, Imagine Films Entertainment, Eddie Murphy Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:117 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu